sunnuntai 7. elokuuta 2016

Pokkariarvonta

                                                   1.Paketti.               

            2.Paketti

          3.Paketti

Laitan tähän alkuun, jos paketissa pokkareita joita olet jo lukenut, niitä ei tarvitse ottaa. Puhutaan siitä sitten kun arvonnan voittaja selvillä :)

Koska jokainen haluaa osallistua kaikkien arvontaan, teen siten että voittaja saa valita lukemiensa tilalle muista paketeista vaihtarit!


Olen huomannut että hyvistä pokkareistaan pääsee kivasti eroon kun laittaa ne arvontaan, ainakin itse olen siten osallistunut joihinkin arvontoihin ja minusta se on mukava systeemi. Joten tässä on 3 pakettia. En raaski sentään roskiinkaan heittää ja myymään en ala, ovat osa sen verran vanhojakin jo.

Osallistua saa lukijat sekä lukijaksi liittyvät. Mutta muista jättää yhteystietosi jos olet anonyymi, ja laita mihin haluat osallistua noista kolmesta vaiko kaikkiin.

Eivät nuo ole enää priimaa kun ovat minullakin kauan olleet ja moneen kertaan luetut, mutta luettavissa ovat hyvinkin ja sanoisin että hyväkuntoisia. Osa todella hyväkuntoisia.

Osan olen uutena ostanut ja osan kirppareilta.


Aikaa on 8.8.16 asti. Ja muista kommentoida, mikä paketti vai kaikki ja yht.tiedot sekä liity lukijakseni ellet jo ole vain siten voit osallistua. Ja laitan voittajalle vielä pari ylläriä mukaan :)...se tosin voi olla ihan mitä vaan.. paketilla jo painoa melkein 5kg joten kovin painavaa ei tule mukaan, tuo kilomäärä raja. Muuten ei kannata näitä arpoihinkaan laittaa, liian hintavaa.

10 kommenttia:

 1. Kirjat ja lukeminen on mukavaa ajankulua, olen mukana kaikkien kirjojen arvonnassa T:Annika (axu) annika@esajokinen.net muistovihko.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Osallistun lukijana kaikkien pakettien arvontaan. Syksyllä taas ehtii lukemaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kaikissa paketeissa kiinnostavia, lukemattomia kirjoja! Joten jokaista tavoittelemaan ja senkin huomasin, että samasta paketista löytyy luettavaa niin itselle kuin perheen miehelle.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kaikissa on kiinnostavat pokkarit. Lukijana mukana kivassa arvonnassa

  VastaaPoista
 5. Jokaisessa paketissa on joitakin, mitä olen lukenut ja taas sellaisia jotka eivät ole olleet vielä lukulistalla. Pakko osallistua joka paketin arvontaan.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Arvontaan haluan minäkin, kaikissa kiinnostavia.
  Pidän dekkareista välipaloina, sillä joskus kaipaa kevyempää lukemista ja jännitystä.

  VastaaPoista
 7. Joka paketissa on pari erittäin kiinnostavaa kirjaa hyviksi todetuilta kirjoittajilta, eli päädyin osallistumaan kaikkien pakettien arvontaan :) Kiva arvonta, hyvää kierrätystäkin samalla!
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana kaikkien pakettien arvonnassa, kiinnostavia kirjoja näyttää olevan jokaisessa paketissa :)
  Mukavaa loppukesää!
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Pokkarit on parhautta ja mökkikirjasto kaipaa syksylle päivitystä, joten ehdottomasti mukana.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 10. Lukuhiiri lähtee kaikkien pakettien arvontaan :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitän kommenteistanne, välillä unohdan erikseen sen sanoa.
Lukeminen, matkailua äärettömyyteen.