torstai 5. toukokuuta 2016

Mitä luen ja arvonta lopussa!


Olen pitänyt tätä blogia itseni iloksi lähinnä. Mutta koska luen todella paljon ja siinä käänteessä jossa en tee muuta. Ajattelin viritellä tätäkin blogia hiukan henkiin.
<----- näkyy lukemiani. Mystiset rakennelmat jne kiehtovat aina ja yleensäkin mystiikka, mytologia, historia. Lista on oikeastaan loputon sillä luen laidasta laitaan. Dekkarit ovat jo melkein sydämessäni kiinni ja mahtuu sinne joku hömppä juttukin kun ei jaksa ajatella. Onneksi sitä on todella harvoin, ehkä kerran pari vuodessa.
E-kirjat ovat todellä käteviä varsinkin kun asun Saksassa. Kirjojen raahaaminen tänne oli kuulkaa työlästä ennen e-kirjoja.

Ne kirjat joita luen, niissä on kyllä oltava jo heti alussa kiinnostavuutta, mukaansa vievää meininkiä ja houkutus jatkaa. Moni kirja on jäänyt kesken kun alku on niin pitkäveteistä että melkein nukun vaikka kyse olisikin huippunimestä. Joskus jatkan väkisin loppuun mutta tuumaan että ois tuonkin kirjan voinut korvata jollain muulla kirjalla.

Paljon kirjoittelen omaksi ilokseni tänne runoja, mietteitä tai jopa novellia lyhyttä sellaista rustailen. Tykkään kirjoittaa. On vain yksi ongelma. tahtoo tuo kielioppi olla saksaan päin kallellaan. Siksi luen suomeksi ja pidän myös suomeksi näitä kaikkia blogejani. Ettei ihan sekoa sanoissaan.

Ajattelin pitää arvonnan ja arvontalahja on tuo alhaalla oleva. Eli Coelhon taattua, sekä siihen kuuluva dvd. Kerran luettu ja katsottu, ajattelin että kirjoja saa ja pitääkin kierrättää. Kun ovat vielä hyvässä kunnossakin. Sekä omakustanteena tekemäni runokirja, sen saa kyllä lukea omalla vastuullaan. Jotkut tykkää ja joku haukkui sen ihan lyttyyn. Kuka mistäkin tykkää. Sen saa kokea itse. Mutta haukkua ei saa ihan päin näköä, laita vaikka sitten meiliä :)

Olen kirjoittanut joihinkin kipailuihinkin, ja runojani on ollut yhdessä kokoelmassakin mukana. Teen paljon noita runokortteja (kortit erikseen omassa blogissaan) joten niidenkin kautta sain aina tehdä töissä kortit ja lausua runot eläkkeelle lähtöjuhlissa ym muissa merkkijutuissa. Ja eräs rikosdekkari jäi kesken, siitä voinkin joskus laittaa tänne osia. Noin arvioitavaksi. Kun saisi aikaa tehdä se loppuun, ehkä jätän nukkumisen välistä.
Arvonta on  19.5 silloin olen taas maisemissa ja osallistua saa vain tämän blogini lukijat!
Voit toki liittyä lukijakseni jos haluat. Sehän olisi hienoa!
Vain kommentoimalla olet mukana ja muista se meilios! Nuo saa yhdessä tai erikseen miten itse haluaa.


Ja tähän loppuun laitan vielä että nyt luen Leena Landerin Tummien perhosten koti, mielenkiintoista! Siitä joskus muulloin kun saan sen luettua..


Palaillaan..


6 kommenttia:

 1. Jee, olen mukana arvonnassa ja jos voitan, haluan sinun runokirjasi!!

  Tummien perhosten koti on synkkää luettavaa. Lander kävi samaa koulua kuin minä, pari-kolme luokkaa ylempänä. Poikakoti on tuttu minulle myös paikkana, tosin hieman myöhäisemmältä ajalta kuin mitä kirjassa kerrotaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, onnea arvontaan. Alku vaikuttikin aikas raskaanoloiselta mutta hyvältä kirjalta.

   Poista
 2. Hei! Minä voisinkin sitten osallistua tuon Paulo Coelhon arvontaan :) Mukavaa kesää kaikille!
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mielelläni osallistun arvontaasi ja Coelhon kirja kiinnostaa. Lueskelin täältä runojasi ja tykkäsin niistä. Runoja luen lähes päivittäin. Yksi runo voi puhutella enemmän kuin pitkä romaani. Blogissani on monia runosuosikkejani. nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Sinun kirjasi on näistä paras, mutta minulla on se jo, toivotan siis muille onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 5. No niin,arvonta oli aikas helppoa..eli Runokirjani menee Susulle..eli laittelen viestiä! Ja tuo toinen menee Beate56, nousi arpahatusta, laitoin mukaan muutaman tyhjänkin lapun ettei olisi niin helppo,muutaman kesken. Poika oli arpoja. ELi laitten viestiä ja kiitos kun olitte mukana :)

  VastaaPoista

Kiitän kommenteistanne, välillä unohdan erikseen sen sanoa.
Lukeminen, matkailua äärettömyyteen.